Prodej rodinného domu, 157 m2, pozemek 363 m2 - Dubeč - Praha

Cena: 11 900 000 Kč
Financování:na hypotéku za 51 253 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha 15
Lokalita: Praha-Dubeč
Ulice: Na ostrově
PENB: G 557 kWh/m2/rok
Aktualizace: 06.09.2024 22:30
Číslo zakázky: 6947580
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 100 m2
Obytná plocha: 157 m2
Výměra pozemku: 363 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Pokud hledáte klidné a příjemné bydlení v prostorném rodinném domě, který je obklopený nádhernou vzrostlou zahradou u Říčanského potoka, určitě Vás může zaujmout právě tato prezentace prodeje domu ve vyhledávané lokalitě Dubeč.

Dům byl postavený v roce 1972 a prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2018. Disponuje šesti pokoji, svým uspořádáním je skutečně velkorysý. Hlavní dominantou interiéru domu je slunný obývací pokoj v prvním patře, ze kterého je přímý vstup na balkon. Každé ráno se budete probouzet s dechberoucím výhledem na vzrostlé stromy přímo z pohodlí Vaší ložnice. Ten klid a kouzelné výhledy, sen každého, kdo má rád přírodu a zároveň chce bydlet kousek od centra stověžaté Prahy. V horním patře se nachází další dva pokoje, které si můžete upravit podle Vašich představ. V dolním patře je samostatná kuchyně se spotřebiči, koupelna, toaleta, druhá ložnice a pokoj. I přesto, že je zde potřeba částečná rekonstrukce, můžete jej okamžitě obývat a postupně zařizovat podle Vašich představ. Pro začátek tedy není nutné investovat velké peníze.

Parkovat můžete na pozemku domu, je zde místo pro dvě auta. Vytápění domu a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel. Dům je napojen na veřejný vodovod a odpad je řešen septikem, je zde přípojka na kanalizaci, tudíž si ji můžete zřídit. Je částečně podsklepen a izolován.

Dubeč je obklopena přírodou, což je jedním z hlavních lákadel této oblasti. Nedaleko se nachází přírodní park Říčanka, který je oblíbeným místem pro rekreaci a procházky. Oblast je také známá svými rybníky a množstvím zeleně, což vytváří příjemné prostředí pro bydlení. V okolí je mnoho cyklostezek procházející krásnou přírodou.Na území obce leží chráněné přírodní památky: Rohožník – lom v Dubči a soustava rybníků Lítožnice. Lokalita Dubče disponuje velmi dobrou občanskou vybaveností, včetně obchodů, mateřské a základní školy, úřadu či praktického lékaře. Velkou výhodou lokality je výborná dopravní dostupnost, přibližně 7 minut chůzí od domu je autobusová zastávka MHD Dubeč, ze které se dostanete za pár minut na stanici metra A - Skalka.

Chcete se každé ráno probouzet s výhledem na vlastní vzrostlou zahradu, užívat si klidu a šumu přírody a dýchat čerstvý vzduch? Pokud ano, moc ráda Vás uvidím na osobní prohlídce.

Realitní makléř:

Denisa J. Přibylová
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 133 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop